Bir Unbiased Görünüm Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Şirketimiz, gerçekleştirdiği meşru ticari faaliyetler kapsamında, alakalı kanuni mevzuata yarar olarak;

Belirtilen merdivenler genelde binanın özlelliğine bakarak dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri olumsuz bir hadise takkadak yapı ciğerinden kolaylık ve güvenli kaçışın katkısızlanması midein kuruluşlırlar. Yasal olarak da her binada bulunması zorunludur.

Bu anlamda yangın merdivenleri ağır anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile mevla olup kişilerin yine bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cepheı esna otomasyon sistemlerine munis aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın kapıları camlı kabil.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve oturakında tek huzurıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı örek ve en azca 90 an dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile vesair taksimmlerden ayrılır.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan yufka malzeme kullanılabilir. Gine bu tip kapıda bir ölçünlü olmadığı ciğerin sac sözınlığı 1.0 mm veya elan yufka kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, doğrusu belgesiz bir yangın kapısını vesair ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara icat etmek mümkündür. Evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar bozuk yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe ehil olması dolayısıyla yangın çabucak insanoğluın duman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu kapılar dışarıya doğru ve kolayca açılabilen mimariya sahiptir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan emniyetli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden binalmalı, kolay ve hariçya akıllıca açılmalıdır.

Yapı çıkışlarında kullanılan kapılar meselelevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği karınin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanlar ciğereride mahsur kalabilir.

Yangın bapsı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir emniyet önlemidir. Ekseriya yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında yahut yangınla savaşım ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Çift kanatlı ivedi çıkış bapları, hariça muhik oluşturulan panik bar kullanılanarak yapım edilerek yangın simultane yangın çıkış bapsı olarak kullanılan istanbul Yangın kapısı fiyatları farklı nitelik ve boyutlara sahip modeldir.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi muhtevain ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sarsıntıya illet vermemesi derunin kapatılmalıdır.

Yerında mütehassıs ve sertifikalı gözçılarımızın katkıları ile her projeye oranlı yangın merdiveni üretimi konstrüksiyonlabilmektedir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page